Vedische Astrologie verlicht wat donker is

Wat we bespreken:

Vedische Astrologie verlicht je pad, via de uitleg van de stand van de sterren en planeten. Wil je weten hoe dat werkt, lees dan zeker verder! Hieronder lees je

  • wat de uitleg van mijn geboortekaart met me deed
  • dat Vedische Astrologie een deel is van een spirituele kijk op het leven
  • wat er nodig is om deze uitleg te krijgen voor jou eigen kaart

Heb jij ook sterk het gevoel dat je iets anders wilt in je leven. Wil jij ook een nieuw pad vinden, wat tot nu toe verborgen is gebleven in je leven? Vedische Astrologie verlicht het donker op je pad en laat je wegen zien die je voor onmogelijk had gehouden! Wat zie je nu nog niet? In je eentje lukt het vaak niet ergens doorheen te komen. Dan heb je een spiegel nodig van een ander. Ik houd je die spiegel voor, vertaald in de sterren. Hoe dan?

Voorbestemd

Door mijn eigen geboortekaart te bekijken, zag ik dat ik beslist niet bestemd ben voor een leven zonder spiritualiteit, zonder geloof. Dit gebeurde toen ik begonnen was met de opleiding Vedische Astrologie, die ik deed vanwege mijn spirituele honger, in de tijd dat we allemaal binnen moesten blijven. De uitleg van mijn geboortekaart was doorslaggevend voor mijn keuze door te gaan met astrologie en er mee te gaan werken. Lees goed: mijn keuze, er is altijd een keuze mee te gaan met de sterren, of niet. 

Mijn ongemakkelijkheid onder mensen die niets willen met spiritualiteit was voor mij plots verklaard. Mijn onbegrip voor mensen die helemaal niets geloven en zich atheïst noemen ook. De kaart schijnt daar licht op, het is onmiskenbaar. Voor mij was het al meer dan vanzelfsprekend dat er meer is tussen hemel en aarde. Van atheïsten werd ik ongeduldig; hoezo bestaat er geen hogere macht? 

Spiritualiteit is onderdeel van het leven

Veel mensen vinden spiritualiteit onzin. “Waar kom jij vandaan?”, zou ik ze willen vragen. “Dat je niet kunt verklaren waar leven vandaan komt wil niet zeggen dat er niets is wat de oorsprong van leven is, de bezieling van alles.”  Dat het niet redelijk te verklaren is, wil voor mij juist zeggen dat er een Groot Mysterie is om te onderzoeken! Hoezo wil je daar niet naar kijken, het is voor mij juist razend interessant.

Natuurlijk willen alle mensen iets met spiritualiteit doen, dacht ik in het verleden. Al is het maar er over nadenken. Maar het bleek steeds minder waar te zijn, vele mensen op mijn pad hebben het geloof volledig losgelaten en richten zich uitsluitend nog op lichamelijk geneugten en geestelijke hersengymnastiek. Want “moderne” mensen willen alles rationeel verklaren en kunnen beredeneren. Geloof is ouderwets, zo vinden ze, passé. Cynisme viert hoogtij momenteel in onze maatschappij, er is innerlijke leegte voelbaar en dat maakt cynisch.

Tot zover mijn innerlijke stem, die zichtbaar werd in de kaart en zo tegen mij sprak. Mijn spiegelbeeld. Ik kon niet meer wegkijken, het liet me niet meer los. 

De geboortekaart uitgelegd

De kaart te laten uitleggen door mijn leraar, Narada Kush, heeft me geholpen te stoppen met het overtuigen van mensen die zich vast hebben ingegraven in hun eigen overtuiging dat er niets is. Ik zag dat ik ze moest loslaten, kreeg hierin meer rust en accepteerde dat het wel mijn weg is. Ik wordt er wel gelukkig van met spirituele zaken bezig tet zijn en besloot het professioneel aan te gaan pakken. Online ging ik bij Narada Kush de Vedische Astrologie leren uitleggen. 

Wil jij er ook meer van weten? Narada Kush heeft hele mooie boeken geschreven en dit is een goede om mee te beginnen: Vedisch Leven

Mijn geboortekaart kaart liet mij helder zien dat spiritualiteit voor mij een eerste levensbehoefte is. Dat ik op aarde ben om dat te onderzoeken en spiritueel te groeien. Hoe Narada Kush dat zag? Dat zag hij aan de stand van diverse planeten in de kaart. Dat zijn Jupiter in het tweede huis, Saturnus (de planeet van spirituele discipline) in het achtste huis en Mercurius naast de Maanknoop Ketu in het het twaalfde huis, het huis van spirituele transformatie. De combinatie met de sterrenbeelden en andere planeten maakte de uitleg compleet. 

Ketu in het twaalfde huis

Ketu in het twaalfde huis roept op om te transformeren op geestelijk gebied en te onthechten van materiële zaken. Dat viel voor mij direct op zijn plek. Alsof ik er direct een energetische boost van kreeg. Daarom ben ik professioneel door gegaan met Vedische Astrologie, omdat me dit een levenslange ontdekkingsreis naar binnen biedt. Naar me Zelf, naar spiritualiteit, naar God. Je mag het zelf een naam geven.

Religie

De religieuze smaak maakt voor mij op zich niet uit. Je mag zelf een vorm kiezen, die bij je past in het leven. Ik heb sinds mijn jeugd verschillende vormen van religie uit interesse bestudeerd en meegemaakt. Van Hervormd Christendom en Remonstrantse vrijzinnigheid naar Islam. Het is allemaal een vorm van hetzelfde, zo ontdekte ik, voor de zoektocht naar Innerlijke Vrede en Verbinding met het Onzichtbare maar wel Voelbare; de zoektocht van de mens naar zijn eigen ziel.

Alle religie is goed, als de intentie vrede is. Godsdienstoorlogen horen daar niet bij, dat is misbruik van religie voor politiek. Het ene geloof is voor mij niet beter dan het ander. Het gaat erom wat bij je past, het gaat om je bewuste, vrije keuze. Niet om het klakkeloos volgen van een opgedrongen vorm.

Hindoeïsme

Momenteel ben ik uitgekomen bij het bestuderen van het Hindoeïsme, waar de Vedische Astrologie direct uit voort komt. Ik vind hier wat ik in andere religieuze vormen minder vond. Namelijk dagelijkse praktische werkbare vormen die je thuis kan doen en direct toepasbaar zijn omdat ze eenvoudig zijn, duidelijk en oneindig verdiepend. Daarbij sluit de vorm aan bij de natuurlijke overgang van de seizoenen en de steeds veranderde sterrenhemel.

Zo volg ik sinds de uitleg van mijn geboortekaart mijn eigen Vedisch Astrologische pad.

Is dat ook jou pad? Hoogstwaarschijnlijk niet. Misschien wel een heel klein stukje, wat je met me mee wil lopen. Om precies te zijn 2 uur tijdens een consult.

Welk pad zal jouw kaart verlichten?

Wil jij licht werpen op je eigen pad, met je eigen thema?

Dat kan zeker! In jouw eigen unieke geboortekaart, de stand van de sterren op het moment dat jij geboren werd, staat een mooie spiegel voor je klaar. Wil je echt kijken naar de donkere stukken die je nog moet ontdekken in je leven? Het enige dat ik van je nodig heb zijn je exacte tijd en plaats van geboorte.

Laten we kijken naar de wegen die je kunt bewandelen. Want je moet weten, niets ligt vast. Alleen de mogelijkheden worden zichtbaar en de keuze is aan jou, welk pad te nemen. Met de wind mee, of tegen de wind in….. 

Aarzel niet als je het wilt zien en maak een afspraak met mij. Het kan in de praktijk in Roosendaal, maar ook online. Zie hieronder voor je mogelijkheid om je hiervoor aan te melden. 

Heb je het gevoel vast te zitten?

En blijf je maar in kringetjes draaien, terwijl je weet dat je een beslissing moet maken. Maar, welke…

Het is tijd om keuzes te maken. Alles verloopt volgens Goddelijk plan. De sterren zijn je routekaart! Verdiep je hierin met Vedische Astrologie om vol vertrouwen knopen door te hakken. Klaar voor de volgende stap?

  • 🗸 Verbeter je relatie
  • 🗸 Met meer geluk en energie door het leven
  • 🗸 Doorstroom in je werk

Meld je direct aan voor meer doorstroming, groei, liefde en geluk.

Nu consult inplannen

Blij en vol energie dankzij  Vedische astrologie met Jasperina Prinsen