Vedische Astrologie, oude kennis maar altijd actueel.

PrinsenAdvice leiderschap eigen leven.

Wat we bespreken:

Vedische Astrologie is een meer dan 5000 jaar oude leer, uit de eerste geschreven bronnen bekend op aarde. Toch gaat deze kennis altijd over hier en nu. Hieronder lees je hoe dat zit en krijg je antwoord op deze vragen:

  • waarom is kennis van ruim 5000 jaar geleden nu nog van belang?
  • hoe kan jij nu meteen gebruik maken van die kennis?
  • Hoe kan je daarmee je leven nieuwe energie geven?

Wat is Vedische Astrologie?

Vedische Astrologie is een meer dan 5000 jaar oude wetenschap over de invloed van de stand van planeten en sterren op jouw leven. Elke planeet, elk sterrenstelsel, elke beweging van het firmament heeft invloed op jouw leven. Dat is te berekenen en te lezen in de stand van de sterren en planeten op elk moment van de dag en nacht. Beroemde geleerden uit India hebben er eeuwen over gedaan om alles tot in detail te interpreteren. Dit staat in de oude boeken over de Veda’s uit India beschreven en daar maakt Vedische Astrologie gebruik van.

Vedische Astrologie, de meest oude boeken blijven altijd up to date!

Vedische Astrologie wordt beschreven in de Veda’s, de oudste boeken uit India die er bekend zijn. De taal is Sanskriet, de oudste taal. Nog altijd mediteren en studeren Vedisch Astrologen, Yoga leraren en Natuurartsen uit vooral India in het Sanskriet. Maar ook buiten India is het populair, de leer verspreidt zich snel en maakt wereldwijd op dit moment een gigantische come-back! Ook in Nederland kan je dit vinden! Is het niet wonderbaarlijk dat het zo lang al actueel is?

Wereldwijd wordt de kennis van de oudste boeken gebruikt.

De oudste boeken op aarde, de Veda’s, worden op dit moment door miljarden mensen opnieuw ontdekt. En heel verrassend, ze zijn actueel! Want de Veda’s gaan altijd over wat je HIER EN NU kunt doen in je leven. De kennis is altijd actueel omdat er gekeken wordt op zeer deskundige wijze, naar de energie van nu. Hoe dan?

Hoe kan oude kennis als Vedische Astrologie nu nog actueel zijn?

Hoe werkt Vedische Astrologie nu eigenlijk? Heel eenvoudig, je kijkt als Vedisch Astroloog altijd naar de energie van het moment tijdens een consult. Dit gecombineerd met de kennis die komt uit je geboortekaart, de stand van de sterren op je geboorte tijd, geeft je jouw mogelijkheden in het moment op een presenteerblaadje! Je kan van daaruit kiezen, in welke energie en op welke manier je hier gebruik van maakt. Het gaat erom je weer bewust worden van je natuurlijke verbinding met het Universum, die er altijd is en is geweest. We hebben alleen afgeleerd er gebruik van te maken in de westerse wereld.

Is Vedische Astrologie betrouwbaar?

Hoe betrouwbaar is nu een consult Vedische Astrologie? Het is in ieder geval belangrijk dat er ruim tijd voor is. Je geboortekaart moet van te voren bekend zijn en bekeken zijn door de Vedisch Astroloog, om een complete analyse van de energie van het moment te doen. Als je geboortetijd en plaats exact bekend is is er een juiste analyse mogelijk. Een opgave van alleen de geboortedatum is te weinig om op af te gaan. Het exacte tijdstip van geboorte is nodig en staat doorgaans in je geboorte akte. Zo kan je zeker weten dat het klopt. Want als je je 12 minuten vergist kan er al een compleet andere kaart uit komen! Zo nauwkeurig kan er dus gewerkt worden en daarmee is het betrouwbaar. Als je meer wilt lezen over de betrouwbaarheid van Vedische Astrologie, kan je hier verder lezen: https://prinsenadvice.nl/is-astrologie-betrouwbaar/

Kies bewust in je dagelijkse leven voor het meest positieve voor jezelf.

Je kunt ervoor kiezen weer te gaan leven met de energie van het Universum, met een consult Vedische Astrologie. Waarom? Wanneer je duidelijk ziet waar je kansen liggen en je valkuilen in het leven, krijgt je leven meer focus. Je weet namelijk dan precies de positieve kansen en ook de negatieve uitdagingen, waarna je beter kunt kiezen voor hetgeen waar je je leven een positieve draai mee kan geven. Het is NU meer dan ooit de tijd om dat te gaan ontdekken, want de wereld om je heen is vaak verwarrend. Er is veel afleiding. Wat je nodig hebt is FOCUS.

Heb je het gevoel vast te zitten?

En blijf je maar in kringetjes draaien, terwijl je weet dat je een beslissing moet maken. Maar, welke…

Het is tijd om keuzes te maken. Alles verloopt volgens Goddelijk plan. De sterren zijn je routekaart! Verdiep je hierin met Vedische Astrologie om vol vertrouwen knopen door te hakken. Klaar voor de volgende stap?

  • 🗸 Verbeter je relatie
  • 🗸 Met meer geluk en energie door het leven
  • 🗸 Doorstroom in je werk

Meld je direct aan voor meer doorstroming, groei, liefde en geluk.

Nu consult inplannen

Blij en vol energie dankzij  Vedische astrologie met Jasperina Prinsen