Meer inzicht in je doelen, en een diepere betekenis aan je leven geven?

Met een vedisch astrologie consult ontrafel je de moeilijkheden en maak je vol vertrouwen de beste keuzes

Heb je het gevoel vast te zitten?

Heb je het gevoel in een kringetje te draaien en kan je maar geen beslissing nemen om een nieuw pad in te slaan? Kan je geen keuze maken? Soms zit je een hele tijd in een situatie waarin je het gevoel hebt er nooit meer uit te komen.

Niet thuis in je familie?

Misschien zit je vast in familiepatronen. Je stond altijd voor iemand klaar, maar het wordt je te veel en je wilt diegene niet teleurstellen. Hoe daar mee om te gaan zonder jezelf te verliezen? Wat is wijsheid? Je bent jezelf erin kwijtgeraakt.

familieproblemen oplossen met vedische astrologie
Loopbaancoaching met vedische astrologie

Vastgeroest in je baan?

Of je kunt je afhankelijk voelen van een vaste baan en hebt niet de moed die los te laten vanwege je inkomen. Je zou niet weten hoe je zonder dat inkomen moet. Maar ergens weet je dat je in de verkeerde baan zit. Wat past er nu echt bij je?  

Gaat het moeilijk in je relatie?


Relationeel heb je misschien met je partner iets afgesproken wat helemaal niet bij je past en je durft er niet op terug te komen. Jullie relatie loopt niet lekker en je twijfelt of je verder wilt.

Keuzes maken

Keuzes maken

Deze voorbeelden gaan allemaal over keuzes maken voor anderen en jezelf daarbij niet voorop zetten. Dat kan al heel lang duren en voortmodderen. 

Tot je echt niet meer verder kan en je volledig bent stukgelopen. Voorkom dat nu, door met mij te kijken naar de plattegrond van je leven! 

 

Kijk hier naar het Youtube kanaal PrinsenAdvice

Dat waar jij voor bent bestemd staat in de sterren geschreven en ze wijzen de weg!

Durf de stap te zetten om jezelf eerlijk in de ogen te kijken en ernaar te gaan handelen. Het kan een echte eye-opener zijn en je weer op de rails zetten en je helpen om knopen door te hakken.

Een uitleg van je geboortekaart maakt het helder, juist op dit moment, welk pad jou gaat helpen, je levensmissie te volgen. Je kunt zien waar je kunt groeien en bloeien! Als dit lukt, zal je omgeving vanzelf met je mee gaan stralen. 

De oplossing

Het staat in de sterren

Vol vertrouwen keuzes maken met vedische astrologie

De uitleg van je geboortekaart kan worden toegespitst op de fase van je leven waar je nu in zit. Vrijwel alles kan aan bod komen: 

 • werk, 
 • studie, 
 • relaties, 
 • vriendschappen, 
 • gezondheid. 

Vanuit de kaart kan worden ingezoomd op de maand, dag, week en zelfs het uur waar we in zitten. 

Dan kan je zien hoe je met het Universum mee kan werken.

Want, elk moment heeft een unieke energie, welke wordt bepaald door de stand van sterren en planeten.

En daar ben jij onderdeel van! Laat het universum voor je werken.

Vol energie

Volg jij de routekaart die voor je klaarligt? Dat merk je in je energie

Vol vertrouwen

Nu jij je weg kent, zul je altijd vol vertrouwen je keuzes maken.

Vol geluk

Volg jij het plan dat voor je klaarligt, dan voel je dat: Je loopt over van geluk en liefde.

Mijn ervaring met vedische astrologie


Terwijl ik Vedische Astrologie studeerde, zag ik via mijn eigen geboortekaart dat spirituele zaken zeker op mijn pad liggen op dit moment in mijn leven. De planeten wijzen er duidelijk op. Dat heeft me gemotiveerd om er nog verder in te gaan en heeft me gebracht tot deze praktijk. Ik heb er plezier in om anderen op hun levenspad bij te staan op deze manier. Het is nu mijn levensmissie geworden om Vedische Astrologie meer bekend te maken en te laten zien hoe praktisch het is in je leven van nu. Het gaat niet om de toekomst, zoals ik eerst dacht, maar helemaal over het nu!

Jasperina Prinsen

Ervaringen van blije mensen

Wouter
Lees verder
Ben ik in het juiste gezin beland? Is mijn partner de juiste? Gaan we samen nog onze dromen waarmaken? Ik kwam voor een algemeen consult. En vond antwoorden en vertrouwen voor het pad dat ik loop. Samen zijn mijn vriendin en ik nu op pad om onze dromen waar te maken!
Saskia
Lees verder
Alsof je een andere spiegel voorgehouden krijgt, zo voelde voor mij het consult. Herkenbaar maar ook verrassend. Het helpt je je leven beter te begrijpen en het geeft ook rust. Je leven is een puzzel soms en Jasperina helpt je bij het leggen ervan.

Wat kost een Vedisch astrologie Consult?

Eenmalige consult

Voor een snel en grondig antwoord
145 Eenmalig
 • 2 uur
 • Op locatie (in Roosendaal) of online
 • Inzicht in je geboortekaart
 • Uitdraai om na te lezen
 • Makkelijk en vol vertrouwen keuzes maken

Groei pakket

Als je echt wilt groeien
410 4 x 2 uur
 • 4x consult van 2uur
 • Op locatie (in Roosendaal) of online
 • Inzicht in je geboortekaart
 • Uitdraai om na te lezen
 • Makkelijk en vol vertrouwen keuzes maken
 • Diepere kijk op je pad
Populair
Sabine
Lees verder
Ga ik ooit nog mijn thuisland vinden? Wat is het juiste moment om huis en haard achter te laten? Zullen mijn kinderen het mij ooit vergeven? Hoe leven zich sindsdien ontvouwt, lijkt op een presenteerblaadje aangegeven; Dankjewel Jasperina.

Veelgestelde vragen

Wat is Vedische astrologie?

Vedische astrologie is het toepassen van de energie van sterren en planeten in je eigen leven. We gebruiken daarvoor de exacte stand op het tijdstip van je geboorte.

Hoe werkt vedische astrologie?

Via de stand van sterren en planeten op een bepaald moment kan je er achter komen welke planeten met name voor jouw leven belangrijk zijn. Die planeten kun je nog beter voor je laten werken met diverse bijbehorende stenen, afbeeldingen en mantra’s. Daarmee kan je bijvoorbeeld mediteren, waardoor je energie beter wordt.

Is vedische astrologie voor mij geschikt?

Vedische astrologie is voor iedereen, die wil kijken naar de verbinding van de mens en het universum en er mee wil werken.

Met welke vragen kan ik terecht?

De Vedische astrologie is geschikt voor allerlei soorten levensvragen op het gebied van relaties, werk, gezondheid en omgevingsinrichting.

Krijg ik concrete en praktische antwoorden met vedische astrologie?

Het advies na een consult Vedische astrologie is altijd praktisch en toepasbaar in het dagelijkse leven.

Hoe verschilt Vedische astrologie van westerse astrologie?

De berekening van de sterrenkaart verschilt. De Vedische astrologie houdt er rekening mee dat de aarde niet helemaal precies 365 dagen in een jaar draait, maar elk jaar een verschil kent van 12 minuten. Daardoor kan het echt afwijken van de Westerse kaart.
Verder is de Vedische astrologie meer praktisch en de westerse astrologie meer psychologisch en op de persoonlijkheid gericht.

Hoe wordt een Vedische horoscoop berekend?

Daar zijn goede computer-applicaties voor. Het handmatig berekenen kan ook maar dat wordt weinig meer gedaan.
Kan Vedische astrologie helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen?
Door de Vedische geboortekaart te bekijken kan je inzoomen op bepaalde levensfases en duidelijk zien wat er in die fase vooral positief kan uitpakken. Dus het kan je zeker helpen in een bepaalde richting te kijken en daar een beslissing in te nemen.

Is Vedische astrologie wetenschappelijk bewezen?

De wetenschap van de Veda’s behoort tot de oudste wetenschap die er bekend is van de mensheid. In de oudste boeken die er bekend zijn, in de taal Sanskriet, staat heel nauwkeurig beschreven hoe je kan werken met sterren en planeten. Deze is opgeschreven door zogenaamde “schouwers” wetenschappers die nog helemaal in verbinding stonden met het universum.

De moderne wetenschap werkt op een andere manier en is hierop niet toepasbaar. Het verschil zit vooral in het uitgangspunt dat de moderne wetenschap ervan uitgaat dat mensen objectief naar vaststaande waarheden kunnen kijken en deze kunnen ontdekken. En dat het individu los staat van het onderzoek en het universum. De Vedische wetenschap vindt echter dat de mens die de wetenschap beoefent er toe doet. De schouwer, degene die kijkt, is een onderdeel van de wetenschap zelf door de manier waarop deze kijkt. Het universum zit uiteindelijk in de mens zelf. Zo binnen, zo buiten is het uitgangspunt. Daardoor staat er niets van tevoren helemaal vast, De mens heeft invloed op alles in en om hem heen, vanuit zijn bewustzijn.