Staat de toekomst vast?

Wat we bespreken:

Staat de toekomst vast volgens de Vedische Astrologie? Hieronder lees je waarom niet!

De sterren boven ons staan er niet zomaar! Ze zijn er ook overdag, achter de wolken en hebben overdag net zoveel invloed als in de nacht.

Je geboortekaart staat vast in de stand van de sterren.

Op het exacte moment dat jij je eerste kreet slaakte stonden de sterren en planeten op een bepaalde manier. Dat staat vast, zo stonden ze, toen jij je manifesteerde op aarde. Die stand is nog altijd terug te zien, het is een exacte berekening. De energie van dat moment van de sterren draag je je hele leven mee. Sterker nog; het bepaalt je leven. De sterren en planeten, de energie van het universum bepaalt wie je wordt, hoe je eruit ziet, wat je leuk vindt en je relaties, voor een groot deel. Maar niet volledig, daarover later meer.

Deze sterren en planeten stand heet ook wel je geboorte kaart, de plattegrond van je leven. Daar is van alles in te zien en uit te halen wat betreft je levensthema’s. Relaties, werk, gezondheid, alles is er in te zien! Dus, dan staat je toekomst toch vast, of niet?

Waarom staat je toekomst niet vast?

Nee, de toekomst staat niet vast. Wat er wel vast staat is de energie waar je over kunt beschikken. Dat kan mooie ondersteunende energie zijn van de gelukplaneet Jupiter, of de conflicten van heethoofd Mars. In je kaart staat duidelijk welke planeet er in jouw unieke leven meewerkt en welke niet. Als je je bewust wordt daarvan en je wilt weten waar je valkuilen zitten, kan je maatregelen daarvoor treffen. Het is bijvoorbeeld mogelijk de energie van Jupiter actief in te zetten en Mars een toontje lager te laten zingen! Daar is een reading voor bedoeld, om op te sporen waar je actief iets aan kunt doen.

Staat bijvoorbeeld jouw planeet Mars niet zo gunstig, omdat deze in een sterrenbeeld staat waar Mars negatief werkt, dan kan je kijken welke andere planeet je kunt versterken om deze energie te compenseren. Dat versterken van planeten doe je met bepaalde mantra’s (spreuken in het Sanskriet) die je dagelijks herhaalt en mee mediteert. Het kunnen ook bepaalde edelstenen zijn die corresponderen met planeten, die je als ring of ketting gaat dragen. Tot slot heeft elke planeet een specifieke tekening en kleur die je op kan hangen op exact bepaalde locaties in je huis.

Om te weten welke planeet jouw energie versterkt,  heb je het advies nodig van een Vedisch Astroloog. 

Wat je in de ogen wilt kijken, daar kan je iets aan veranderen.

De sterren en planeten boven ons zijn er ook overdag en hebben net zoveel invloed als in de nacht. Je kunt ze dan alleen niet zien. Maar je kunt het wel voelen bewegen, alle sterren en planeten reflecteren zich in jou en staan nooit stil! Jij bent een deel van het universum en draagt de energie van de sterren en planeten altijd met je mee. Alles in jou is voortdurend in beweging en reageert op de energie van alles om je heen, op jouw unieke manier.

Wanneer je iets wilt zien van jezelf wat je tot nu toe echt hebt gemist, laat dan je Vedisch Astrologische geboortekaart eens uitleggen. Je blinde vlek wordt dan duidelijk en dan kan je actie ondernemen om je leven een nieuwe energie te geven. Wil je meer lezen over de eeuwenoude leer van Vedische Astrologie kijk dan hier: https://prinsenadvice.nl/vedische-astrologie-oude-kennis-maar-altijd-actueel/

 

Heb je het gevoel vast te zitten?

En blijf je maar in kringetjes draaien, terwijl je weet dat je een beslissing moet maken. Maar, welke…

Het is tijd om keuzes te maken. Alles verloopt volgens Goddelijk plan. De sterren zijn je routekaart! Verdiep je hierin met Vedische Astrologie om vol vertrouwen knopen door te hakken. Klaar voor de volgende stap?

  • 🗸 Verbeter je relatie
  • 🗸 Met meer geluk en energie door het leven
  • 🗸 Doorstroom in je werk

Meld je direct aan voor meer doorstroming, groei, liefde en geluk.

Nu consult inplannen

Blij en vol energie dankzij  Vedische astrologie met Jasperina Prinsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *