Op zoek naar nieuwe energie? Reiki is de ki (key)


Laat moeiteloos al je bagage los en vernieuw je energie met een Reiki behandeling

wat brengt Reiki

Wat brengt Reiki?

Reiki brengt je jezelf weer terug! 

Door de behandeling met Reiki, welke bestaat uit het compleet vernieuwen van je eigen energie laat je moeiteloos alle bagage die je ongemerkt mee sjouwt in je energie los. 

Je hoeft daarvoor zelf niets te doen of uit te leggen, enkel te gaan liggen en ontspannen. Reiki, de universele levensenergie weet vanzelf waar er bij jou opruiming nodig is. Via de handen van de behandelaar vindt Reiki moeiteloos zijn weg.

Ben je zonder reden altijd moe? Of, voel je stress?

Het kan zijn dat je je nooit meer echt uitgeslapen voelt. Misschien loop je ook al een tijdje rond met het gevoel dat je niet meer helemaal in balans bent. 

Voel je je zwaar, ben je moe maar weet je niet waarom? 

Dan is een Reiki behandeling een echte aanrader. Prinsen Advice garandeert dat er geen enkel aspect van je energie wordt overgeslagen bij een behandeling zodat je ontspannen naar huis gaat. . 

Reiki bij stress en vermoeidheid
hoe werkt reiki

Hoe gaat de Reiki behandeling in zijn werk?

Bij een behandeling met Reiki lig je in gemakkelijk kleding op een behandeltafel. Er staat een rustig muziekje aan zodat je kunt ontspannen. 

Door lichte aanraking wordt je energie in een uur compleet vernieuwd via de handen van de behandelaar. 

Het begint bij je hoofd, dan de borst, buik en daarna de rug en de benen. 

Na de behandeling kom je rustig bij en drinken we samen nog een kopje thee of water. 

Mijn Reiki ervaring

Toen ik zelf Reiki ging doen voelde ik dat mijn systeem helemaal werd opgeruimd en ik me lichter voelde. 

Het kostte me minder moeite vervelende dingen los te laten en ik werd ook minder snel ziek. 

Al snel ging ik de verplichtte cursussen volgen en behandelen. Het beviel me zo goed dat ik ook Master in Reiki werd en nu ook mensen mag opleiden. 

Ik voel me heerlijk als ik met Reiki bezig ben! 

Jasperina Prinsen

Ervaringen van blije mensen

Elke
Re-make, Empower
Lees verder
Re-make, Empower, Inspire, Kindle, Include. Kort maar krachtig. Ik heb, na enkele behandelingen, Reiki cursus I gedaan bij Jasperina. Haar kracht, toewijding en enthousiasme is uniek. Ze brengt het heel natuurlijk over met een zachtheid maar volle focus en verdieping. Ik ben anders over het leven gaan denken en vind meer rust in het volgen van je gevoel of intuïtie. Jasperina wakkert je innerlijke 'zijn' aan. Reiki is voor mij een geïntegreerde leefstijl.
Hester
De puntjes op de i
Lees verder
Jasperina stelt de juiste vragen en weet de puntjes op de i te zetten. Na een 2e sessie voelde ik me stukken lichter de deur uit gaan. Dit heeft mij geopend met een positief effect op mijn leven.

Direct aanmelden

Wat kost een Reiki Consult?

Snelle verlichting

Voor een snelle verlichting van je klachten
145 Eenmalig
  • 2 uur
  • Reiki behandeling Roosendaal
  • Snelle verlichting van je klachten

Vol energie

Voor een diepgaande en holistische werking
490 4 x 2 uur
  • 4x consult van 2uur
  • Reiki behandeling Roosendaal
  • Diepgaande werking en verlichting op alle niveaus
  • Duurzame verbetering van je welzijn
Populair
Anja
Indrukwekkende ervaring
Lees verder
De eerste kennismaking met Reiki was een indrukwekkende ervaring. Jasperina heeft een scherpe kijk op vele zaken en haar benadering is nuchter en doortastend. De behandeling zelf was bijzonder mild. Ik heb al vele soorten en maten behandelaars meegemaakt, en ik kan melden dat het heel prettig samenwerkt met Jasperina. Ik heb me geen moment ‘patiënt’ gevoeld. Inmiddels zijn de klachten zo goed als verdwenen.
Sven
Veilige bedding
Lees verder
Jasperina zorgt voor een veilige en rustige bedding waar ik me erg gehoord voelde en waarbij het vraaggesprek voor de reiki behandeling helderheid gaf, waar de knelpunten zitten in mijn systeem. Toen ik op de bank lag voelde ik heel snel de energie stromen en voelde ik de kracht van de handen van Jasperina. Ik kon me hieraan moeiteloos overgeven, zodat naar mijn idee deze stroom van energie zijn genezend werk kon laten doen. Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren.

Veel gestelde vragen

Wat is Reiki?

Reiki betekent letterlijk levensenergie. De methode om er mee te werken heet officiëel Usui Shiki Reiki Ryoho, naar de grondlegger. Reiki werkt via de energie van de behandelaar, die is ingewijd in de methode Usui Shiki Reiki Ryoho. Met de inwijding is de behandelaar verbonden met de Bron van de levensenergie die Reiki is, en kan hij deze delen.

Is Reiki voor mij geschikt?

Reiki is voor iedereen goed. Als je wilt weten of het iets is voor je is je eigen ervaring het enige wat dat kan vertellen. Reiki moet je willen voelen.

Met welke problemen, vragen klachten kan ik terecht?

Met werkelijk elk probleem kan je met Reiki werken. Reiki zal altijd je eigen immuunsysteem sterker maken waardoor je je energie zelf gaat opruimen.

Krijg ik concrete en praktische antwoorden met Reiki?

Reiki geeft geen praktisch antwoorden. Wel kan je verwachten dat je zelf de antwoorden makkelijker kunt vinden, omdat je je weer meer jezelf voelt en met jezelf in verbinding wordt gesteld.

Waar kan Reiki bij helpen?

Reiki helpt vooral je stress te verminderen en je te ontspannen en focussen op wat werkelijk voor jou belangrijk is, in jouw unieke situatie.

Is Reiki wetenschappelijk bewezen?

Er zijn wetenschappers bezig en bezig geweest met het onderzoeken van Reiki. Er is veel over te vinden, maar wetenschappelijk bewijs is niet echt noodzakelijk. Je eigen ervaring is leidend. Wat in het algemeen gezegd kan worden is dat door de diepe ontspanning die Reiki brengt, helingsprocessen vanzelf op gang komen. Dat kan zich uiten op vele unieke manieren, want geen twee mensen op aarde zijn exact hetzelfde. Reiki zal brengen, wat voor jou op dat moment aan de orde is en je leren weer naar jezelf te luisteren.

Reiki symbool
Reiki Master
Reiki Master
Jasperina Prinsen