Over mij

Eindelijk! Gezond fit en vitaal. Met veel energie leef ik met de dag

Jasperina Prinsen

Ben je er ook moe van om meer naar anderen te luisteren dan naar jezelf? Wil je weer weten wie je eigenlijk bent en optimaal in je eigen energie zitten?

Dat snap ik. Dat wilde ik ook. En het is mij gelukt!

Ik voel me nu gezond, fit en zit optimaal in mijn energie. 

Reiki is hetgeen waar ik zelf het meeste aan heb gehad. Ik leerde dat van Milou van Rooij, een erkend Reiki Master volgens de methode Usui Shiki Reiki Ryoho. Door mezelf dagelijks te behandelen, merkte ik dat ik de energie van anderen me niet meer verstoorde bij mijn werk als oefentherapeut. Ik nam de klachten van klanten niet meer over. Het was het begin van een lang bewustwordingsproces en Reiki speelde daar de hoofdrol in. 

Na Reiki eerste graad deed ik Reiki tweede graad waarna ik steeds meer behandelingen deed. Ik leerde gaandeweg hoe energie werkt in het lichaam en hoe verschillend dat is bij mensen. Het mooie van Reiki is dat je als beoefenaar steeds meer in je kracht komt door het behandelen. Ik werd er dus niet moe van, maar kreeg juist steeds meer energie en levenslust!

Tijdens mijn opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut leerde ik vervolgens veel over voeding op Ayurvedische wijze. De Ayurveda gaat er vanuit dat alles wat via de zintuigen binnenkomt voeding is. Dus ook je eigen omgeving en werkomgeving. Deze zijn uiterst belangrijk. 

Als laatste kwam daar de Vedische Astrologie bij, waardoor je jezelf een spiegel voorhoudt om te zien waar het Universum met je naar toe wilt. Dat je zie allemaal in je astrologische kaart. Dat was heel verhelderend voor mij, vooral voor het loslaten van aspecten die nu eenmaal niet bijdragen aan mijn geluk. Je focust je daarna op waar je wel je kracht uit haalt!

En dat gaat niet ongemerkt! Dit is wat “ze” over mij zeggen

Reiki: Re-make, Empower, Inspire, Kindle, Include. Kort maar krachtig. Ik heb, na enkele behandelingen, Reiki cursus I gedaan bij Jasperina. Haar kracht, toewijding en enthousiasme is uniek. Ze brengt het heel natuurlijk over met een zachtheid maar volle focus en verdieping. Ik ben anders over het leven gaan denken en vind meer rust in het volgen van je gevoel of intuïtie. Jasperina wakkert je innerlijke ‘zijn’ aan. Reiki is voor mij een geïntegreerde leefstijl.

Elke

Alsof je een andere spiegel voorgehouden krijgt, zo voelde voor mij het consult. Herkenbaar maar ook verrassend. Het helpt je je leven beter te begrijpen en het geeft ook rust. Je leven is een puzzel soms en Jasperina helpt je bij het leggen ervan.

Saskia

Ben ik in het juiste gezin beland? Is mijn partner de juiste? Gaan we samen nog onze dromen waarmaken? Ik kwam voor een algemeen consult. En vond antwoorden en vertrouwen voor het pad dat ik loop. Samen zijn mijn vriendin en ik nu op pad om onze dromen waar te maken!

Wouter