Kickstart met Mars en Saturnus

Wat we bespreken:

Kickstart met Mars en Saturnus

Mars en Saturnus zijn twee tegengestelde planeten. Waar Mars in volle vaart vooruit wil, houdt Saturnus werkelijk alles tegen. Mars is vol daadkracht, Saturnus doet het liever rustig aan en kijkt de kat uit de boom. De rode energie van Mars, steekt fel af tegen het donkerblauw wat bij Saturnus hoort. Als deze twee dicht bij elkaar staan geeft het snel ruzie! Maar, het is toch een goede combinatie voor een kickstart van een goed doordacht lange termijn plan. Hieronder lees je waarom!

Als de twee planeten zo dicht bij elkaar staan dat ze op dezelfde graad en in hetzelfde huis staan, is dat goed te merken in je eigen energie en die van je omgeving. Je kunt het bijvoorbeeld nu duidelijk zien in de wereld, dat de politie (het blauw) het overal druk heeft met allerlei opstanden, relletjes en er zijn oorlogen. Mars heet niet voor niets de planeet van de oorlog en Saturnus vertegenwoordigd in het algemeen de overheid.

Maar ook in jouwzelf kan het oorlog zijn. In de Vedische Astrologie heerst het principe: zo binnen, zo buiten. Wat in jou leeft, leeft ook in de wereld om je heen. Anders gezegd, de stand van de planeten is ook in jouw energie vertegenwoordigd, want je bent een onlosmakelijk deel van het universum.

Mars energie trekt actie aan

Wat je uitstraalt, dat haal je naar je toe. Dat betekent dat wanneer je in de Mars energie mee gaat, dat je actie zult aantrekken, maar ook moet oppassen voor ruzie. Met Mars krijg je snel onenigheid, want Mars is ongeduldig.

Weer een tegenstelling met Saturnus, want Saturnus is juist heel geduldig. Die kijkt heel goed naar de omgeving en hoe die zal reageren op actie. Saturnus is zorgzaam en bang een fout te maken.

Mars in het geheel niet! Mars wil er direct en volledig voor gaan! Vandaar de irritatie die je ook kunt voelen in jezelf, als Mars en Saturnus in hetzelfde huis zo dicht op elkaar staan.

Reiki bij stress en vermoeidheid

Als Saturnus en Mars dus samen staan en elkaars energie sterk voelen, kan dit in jouw leven conflicten geven. Je kunt ook innerlijk verscheurd worden door twijfel: in actie komen of juist niet? Het levert frustratie op, irritatie en explosieve situaties.

Dat betekent goed opletten in het verkeer, in je eigen reacties op je omgeving en je besluitvaardigheid afremmen. Hou je Markrachten een beetje in en stel je meer defensief op.

De sterke energie die je voelt, kan je dus beter niet op je omgeving richten want het is mogelijk dat deze versterkt naar je terugkomt in agressieve vorm. Er kunnen ongelukken voorkomen. Lastig hoor! Wat kan je dan wel met deze verhitte toestand die je dan van binnen kan voelen? Waar naar toe met die explosieve energie?

Kickstart; van agressie naar passie

Van agressie naar passie, dat kan je doen met deze versterkte energie van binnen en van buiten. Laat de actie modus even los, maar doe gepassioneerd en geduldig je binnenwerk! Wat leeft er in jou wat naar buiten mag? Het is nu de tijd om in actie te komen voor je eigen passie! Want de wilskracht die Mars je geeft, samen met de zorgzaamheid en planmatigheid van Saturnus maakt dat je nu uitstekend voor jezelf kunt opkomen en je eigen passie een flinke boost kan geven met een goed resultaat op langere termijn.

Laat je creativiteit daarbij volop stromen want ondertussen staat Venus ook nog eens op volle sterkte. Het is nu een uitgelezen kans om een project te beginnen, een boek te gaan schrijven, je verbouwing te beginnen of je tuin vorm te geven! Leef je uit en doe het helemaal voor jezelf, of met mensen die dezelfde passie hebben, met gelijkgestemden.

Bovendien zorgt Saturnus er nu voor dat het niet een kortdurende explosie van energie is, maar dat je meer op lange termijn kunt plannen.

Vooruit dus met die Kick-start!

Lukt het niet bij je eigen diepste verlangens te komen? Maak dan eens een afspraak voor een consult Vedische astrologie. Het zal je verbazen, welke verborgen kanten van jou naar voren mogen komen!

Heb je het gevoel vast te zitten?

En blijf je maar in kringetjes draaien, terwijl je weet dat je een beslissing moet maken. Maar, welke…

Het is tijd om keuzes te maken. Alles verloopt volgens Goddelijk plan. De sterren zijn je routekaart! Verdiep je hierin met Vedische Astrologie om vol vertrouwen knopen door te hakken. Klaar voor de volgende stap?

  • 🗸 Verbeter je relatie
  • 🗸 Met meer geluk en energie door het leven
  • 🗸 Doorstroom in je werk

Meld je direct aan voor meer doorstroming, groei, liefde en geluk.

Nu consult inplannen

Blij en vol energie dankzij  Vedische astrologie met Jasperina Prinsen