Jupiter en Uranus

Wat we bespreken:

Jupiter en Uranus samen is superpower op 18 april !

Jupiter en Uranus staan niet vaak samen omdat Uranus ver weg staat en een langzame omloop heeft, om de zon. Het duurt wel 84 jaar. Jupiter doet er 11 jaar over. Dat die twee samen komen, op dezelfde graad en in hetzelfde huis, geeft een belangrijk keerpunt aan in onze geschiedenis. Hieronder lees je:

   • welke energie er vrij komt als Jupiter en Uranus samen staan

   • wat dit wereldwijd kan betekenen

   • wat dit in jouw persoonlijke leven kan betekenen

   • hoe je door kunt groeien naar een meer bewust leven

  Jupiter de wijze, de spirituele

  Jupiter, de planeet van voorspoedige en wijze ontwikkelingen, is een cruciale energie voor ons geluk. Jupiter zorgt voor de juiste omstandigheden om te leren, bijvoorbeeld in de vorm van een echte leraar of personen op je pad die je werkelijk iets te zeggen hebben. Maar altijd alleen als je het zelf wilt zien.

  Uiteindelijk bepaal jij OF je gaat leren. Je kunt kijken in de spiegels van het leven, of niet.

  Jupiter is een mannelijk energie, gericht op expansie, actie en manifestatie. In de geboortekaart vertegenwoordigd Jupiter de mannelijke partner in een relatie en brengt in een goede positie geluk, groei en voorspoed.

  Uranus, plotselinge onvermijdelijke kracht

  Uranus is ongenadig en onvermijdelijk. Het is een collectieve planeet, die ervoor zorgt dat de complete mensheid plotseling een kant wordt opgestuurd door het Universum Zelf. Je zult niet meer kunnen wegkijken als Uranus de energie bepaalt, voor wat er gaande is en je zult gedwongen worden radicale keuzes te maken.

  Samen met Pluto en Neptunus is Uranus pas in de twintigste eeuw ontdekt, omdat deze planeten het verst van de aarde af staan. Ze geven alle drie collectieve energie voor het gehele aardse bestaan. Vooral Uranus bepaalt natuurrampen, collectieve veranderende omstandigheden zoals revolutie en nieuwe ontdekkingen. In je persoonlijke leven heb je er dan ook nauwelijks vat op. Deze planeten vragen om overgave.

  Uranus vraagt je je over te geven aan de intelligentie van het Universum, wat meer weet dan jij.

  Jupiter en Uranus samen

  Jupiter en Uranus samen is potentieel krachtige energie van expansie en nieuwe wegen bewandelen. De kans ligt er om te groeien, als je tenminste gaat liggen in de stroom van het leven en je over geeft! Uranus geeft grote  onvermijdelijke ontwikkelingen, afhankelijk van de plaatsing in een astrologisch huis. Controle van Uranus is zinloos.

  Het enige wat je kan controleren is je eigen mindset, met Jupiter. Je mindset, Jupiters wijsheid, bepaalt of je verandering en groei accepteert, of dat je je er tegen verzet.

  Acceptatie en positieve verwachting geeft een boost naar expansieve groei, verzet en onvrede met plotselinge veranderingen geeft grote conflicten, die nog lang gaan nagalmen.

  Natuurlijk wil iedereen groeien, maar niet iedereen is bereid te accepteren dat het eerst zeer ongemakkelijk kan aan voelen. Want om te groeien zal je uit je comfortzone geslingerd worden door Uranus. Als je daar met de wijsheid van Jupiter in gaat staan en kunt accepteren en wilt leren, het oude ook kunt loslaten, dan kan je inderdaad heel snel en hard groeien.

  Blijf je je krampachtig aan het oude vasthouden, kan je een lastige tijd tegemoet zien. Het wordt hoe dan ook, ongemakkelijk en nieuw.

  Vedische Astrologie Consult

  Heb je het gevoel vast te zitten?

  En blijf je maar in kringetjes draaien, terwijl je weet dat je een beslissing moet maken. Maar, welke…

  Het is tijd om keuzes te maken. Alles verloopt volgens Goddelijk plan. De sterren zijn je routekaart! Verdiep je hierin met Vedische Astrologie om vol vertrouwen knopen door te hakken. Klaar voor de volgende stap?

  • 🗸 Verbeter je relatie
  • 🗸 Met meer geluk en energie door het leven
  • 🗸 Doorstroom in je werk

  Meld je direct aan voor meer doorstroming, groei, liefde en geluk.

  Nu consult inplannen

  Blij en vol energie dankzij Vedische astrologie met Jasperina Prinsen