Is astrologie betrouwbaar? De zinnigheid van horoscopen

is astrologie betrouwbaar

Wat we bespreken:

Is astrologie betrouwbaar? Het is een vraag die menigeen zich stelt als de weekhoroscopen van de blaadjes voorbij komen. Het antwoord daarop is nee, deze horoscopen zijn te algemeen om echt verschil te maken. Er is altijd wel iets van waar.

Maar wie meer wil weten komt erachter dat er gedetailleerde horoscopen mogelijk zijn van elk moment. Bijvoorbeeld van het exacte moment waarop je bent geboren. Daar gaat de Vedische Astrologie mee aan het werk en het is dan wel mogelijk om in te zoomen op jou unieke omstandigheden. Zo kan het een duidelijke spiegel zijn voor iedereen, die met zijn leven worstelt of twijfels heeft.

Geen tijd? Snelle samenvatting

Astrologie is betrouwbaar als:

  • Als je bereid bent te kijken naar de sterren op het exacte moment van geboorte
  • daarbij geen pasklare antwoorden zoekt
  • je weet voor welke specifieke vragen je komt
  • je bereid bent je zelf actief op te stellen in je leven en verantwoordelijkheid te nemen
  • dan is het aan jou om een richting te kiezen op basis van je geboortekaart en erop te vertrouwen dat dit je pad is. Vedische astrologie geeft je daarin een richting aan en een houvast in de vele afleidingen in je leven, zodat je je focus kunt houden en echte keuzes kunt maken. Hieronder kun je er meer over lezen.

Westerse en oosterse astrologie

De Vedische Astrologie komt uit een andere school dan de Westerse Astrologie. De Westerse Astrologie houdt er geen rekening mee dat er in een jaar 12 minuten verschil is na exact 365 dagen. Deze 12 minuten zorgen ervoor dat je geboortekaart bij de Vedische Astrologie net een andere stand van de planeten laat zien, die dus meer exact in de tijd is. De horoscopen in de blaadjes volgen meestal de Westerse methode die heel algemeen kijkt en vooral naar de psychologie van de mens. De Vedische Astrologie is meer praktisch gericht op het plannen van tijd in jou persoonlijke leven. Wil je meer algemene informatie over Vedische Astrologie? Kijk dan hier https://prinsenadvice.nl/vedische-astrologie-oude-kennis-maar-altijd-actueel/

Tijdsplanning met Vediche Astrologie

Er is een goed moment voor elke denkbare activiteit. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kijken naar de energie van vandaag, of het een goed moment is om te gaan onderhandelen over zaken of reizen. Tijdsplanning is een veel toegepaste mogelijkheid van Vedische Astrologie. Voorheen werden ook huwelijksceremonies gepland met behulp van Vedische Astrologie. Dat is in deze tijd niet meer gangbaar, maar het zou zeker nog kunnen.

Andere belangrijke afspraken zouden ook gepland kunnen worden op een bepaald tijdstip. De planeet Venus is bijvoorbeeld heel belangrijk voor het doen van zaken en de stand van Venus zou dan ook het verschil kunnen maken of een zakelijke afspraak succesvol is.

Waarom zou astrologie niet betrouwbaar zijn?

Astrologie heeft een bedenkelijke naam gekregen door de weekbladen waar horoscopen in gepubliceerd zijn, die zo algemeen zijn dat het voor iedereen wel een beetje klopt. Het gaat daarbij om sterrenbeelden die een hele maand hetzelfde zijn dus met heel veel mensen moeten resoneren. Dat is voor velen de enige associatie met astrologie die ze kennen en daardoor hebben mensen er weinig vertrouwen in. Echter Vedische Astrologie gaat veel verder dan dat en houd zich bezig met gedetailleerde tijdsplanning op het persoonlijke vlak. Elke geboortekaart is uniek en leidt tot een andere interpretatie. Door in de details naar de stand van de planeten te kijken kom je dicht bij een kloppende verwachting van de energie per persoon.

Geen absolute zekerheid met Vedische Astrologie

Zou je een planning maken op basis van de stand van de sterren op een exact bepaald moment dan kan je heel dichtbij een voorspelling van de uitkomst komen. Maar een garantie of absolute zekerheid heb je nooit. De Vedische Astrologie gaat er namelijk van uit dat de mens een vrije wil heeft. Met die wil kan je bewust omgaan en kiezen naar welk aspect van je leven je wilt kijken tijdens een consult. Dus het is aan jou wat er uit de kaart besproken gaat worden. Hoe specifieker daarbij je vraag, hoe duidelijker het antwoord kan worden gegeven. Dus de reden waarom je komt is belangrijk.

De vaardigheid van de astroloog bepaalt de uitkomst

Vedische Astrologie wordt beoefend door astrologen met verschillende ervaringen. De antwoorden gegeven door de astroloog kunnen nooit volledig objectief zijn, omdat deze altijd spreekt vanuit zijn eigen visie. Volgens de Vedische Astrologie bestaat objectief waarnemen ook niet, dat unieke waarnemen wordt juist omarmd als een extra dimensie. Met de één heb je bovendien een klik, met de ander niet en dat mag. Zoveel astrologen, zoveel meningen. De vaardigheid en manier van kijken van de astroloog is dus ook belangrijk voor wat er uit komt. Wat de ene astroloog zal zien, ziet de ander misschien niet direct zo. Geen enkel mens, hoeveel ervaring ook, heeft patent op dè waarheid. We kunnen wel met behulp van Vedische Astrologie zo dicht mogelijk bij onze eigen waarheid proberen te komen.

Conclusie: Is astrologie betrouwbaar?

Vedische Astrologie is zo betrouwbaar als de nauwkeurigheid waarmee er gewerkt wordt. Het is belangrijkste is het exacte tijdstip van geboorte te nemen en de tijd te nemen om de kaart in zijn geheel goed door te nemen. Dat zal altijd gebeuren met jouw specifieke vraag in gedachten en in alle rust. Je kan ook in het moment nog opkomende vragen stellen naar aanleiding van de kaart. Dat maakt het interactief, een actieve opstelling van jezelf draagt bij aan het resultaat. Het blijft altijd een momentopname en de uitleg is afhankelijk van de visie en ervaring van de geraadpleegde astroloog.

Vedische Astrologie vraagt om actie van jou!

Vedische Astrologie vraagt om actie en is het tegenovergestelde van je laten meedrijven op elke stroom in het moment. Er is altijd iets te kiezen in de stroom van het leven. Je kunt even stilstaan en goed kijken naar de energie van het moment: waar ga je in mee, waar niet? Je kunt je leven krachtig in eigen hand nemen door bewust te kiezen na goede raad. Is dat niet heerlijk? Doe het!

Heb je het gevoel vast te zitten?

En blijf je maar in kringetjes draaien, terwijl je weet dat je een beslissing moet maken. Maar, welke…

Het is tijd om keuzes te maken. Alles verloopt volgens Goddelijk plan. De sterren zijn je routekaart! Verdiep je hierin met Vedische Astrologie om vol vertrouwen knopen door te hakken. Klaar voor de volgende stap?

  • 🗸 Verbeter je relatie
  • 🗸 Met meer geluk en energie door het leven
  • 🗸 Doorstroom in je werk

Meld je direct aan voor meer doorstroming, groei, liefde en geluk.

Nu consult inplannen

Blij en vol energie dankzij  Vedische astrologie met Jasperina Prinsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *