Vedische Astrologie en liefde, is een voorspelling mogelijk?

Wat we bespreken:

 

Bij astrologische thema’s denk je al snel aan je liefdesrelaties. De vraag komt op of je snel een relatie zult hebben, of dat je huidige relatie een blijvertje is. Is het nu mogelijk om dat in de toekomst te bekijken? Het antwoord is niet eenduidig. Hieronder lees je meer:

   • Of astrologie liefdesrelaties kan voorspellen

   • Welk huis in de geboortekaart daarvoor verantwoordelijk is

   • Wat je kan doen om meer liefde in je leven toe te laten

  Kan astrologie liefdesrelaties voorspellen?

  Is het succes van relaties te zien in je geboortekaart? Liefdesrelaties kunnen zeker worden gevonden in de geboortekaart. Eigenlijk kan je alle aspecten van het leven in een geboortekaart bekijken, je kunt daarmee heel ver gaan. Wil je meer over Vedische Astrologie in het algemeen lezen, klik dan hier: Astrologie Oude Kennis

  Wat betreft relaties is er een apart huis in de geboortekaart wat daarover gaat. Bij de Vedische Astrologie is dat het zevende huis, het huis van passie en relaties op liefdesgebied. De planeten die daar staan en het sterrenbeeld wat dit huis beheerst, zeggen een heleboel over de relatie die je mogelijk hebt, of niet gaat hebben. Het is daarbij mogelijk om te kijken naar een bepaalde periode in je leven. Meestal kijken we naar de huidige periode en een beetje vooruit.

  Liefdesrelaties liggen niet altijd op je levenspad.

  Het kan zijn dat relaties er niet goed uit komen in het zevende huis. Dat is niet leuk om te zien, iedereen heeft liever een fantastisch liefdesleven! Maar de realiteit is maar al te vaak anders, kijk maar om je heen. We leven in een tijd van de ene scheiding na de andere. Als de eerste verliefdheid eraf is, is een relatie soms een blok aan je been. Je zou willen weten: moet ik hier nog in investeren, of niet?

  Wanneer het echter nog nooit is gelukt een liefdesrelatie te hebben is het misschien eens goed te kijken wat het zevende huis in jouw kaart doet. Stel je voor dat een liefdesrelatie hebben nu eenmaal niet jouw belangrijkste levensthema blijkt te zijn. Dat is te zien in de kaart in het zevende huis. Het kan je dan helpen om meer rust en acceptatie te vinden daarin.

  Wat als een liefdesrelatie niet goed in je kaart staat?

  Als er in je kaart staat dat een liefdesrelatie niet veel kans heeft, kan je eens kijken waar de sterren je wel succes beloven! Misschien is er veel voldoening te halen op werkgebied en carrière. Dan kan je met behulp van de spiegel van je geboortekaart makkelijker de teleurstellingen accepteren en je focus verleggen naar wat blijkbaar wel je bedoeling is in dit leven.

  Zo kan de uitkomst van de geboortekaart soms iets heel anders naar voren brengen, als waar je voor kwam! Een geboortekaart consult is vaak een openbaring van je blinde vlek, op relationeel en ander gebied.

  Moet je je dan afsluiten voor liefde in je leven?

  Als liefdesrelaties niet uitgesproken in je kaart te vinden zijn, moet je je dan helemaal afsluiten voor de liefde? Nee, natuurlijk niet. Maar je complete levensgeluk daarvan af laten hangen legt er een te grote druk op. Liefde en gezonde relaties ontstaan vaak eerder, als je eerst heel veel liefde voor jezelf gaat ontwikkelen. Als wat je doet je voldoening geeft en jouw bedoeling is in het leven, straal je positiviteit en succes uit. En niet is aantrekkelijker dan dat! Een relatie komt dan eventueel vanzelf wel, als je er aan toe bent en helemaal voor jezelf bent gegaan. Durf jezelf lief te hebben.

  Wacht niet op de ander, maar zet jezelf op één dus!

  Heb je het gevoel vast te zitten?

  En blijf je maar in kringetjes draaien, terwijl je weet dat je een beslissing moet maken. Maar, welke…

  Het is tijd om keuzes te maken. Alles verloopt volgens Goddelijk plan. De sterren zijn je routekaart! Verdiep je hierin met Vedische Astrologie om vol vertrouwen knopen door te hakken. Klaar voor de volgende stap?

  • 🗸 Verbeter je relatie
  • 🗸 Met meer geluk en energie door het leven
  • 🗸 Doorstroom in je werk

  Meld je direct aan voor meer doorstroming, groei, liefde en geluk.

  Nu consult inplannen

  Blij en vol energie dankzij Vedische astrologie met Jasperina Prinsen